MarktPlaza

Opel Insignia - 1.4 Turbo EcoFLEX Edition

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 245/45 R18
GVW: 2.065 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 186 x 150 cm
Wielbasis: 274 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Fullservice zekerheidspakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Grote onderhoudsbeurt, indien nodig distributie vervangen, 6 maanden Bovaggarantie en 12 maanden pechhulp Europa
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Trekhaak met afneembare kogel
- Versnellingspook
Met een auto als deze Opel Insignia komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een milieuvriendelijke optie is het start-stopsysteem. Verder is de Opel uitgerust met: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De elektronische systemen in deze Opel helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Opel Insignia heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
De genoemde verkoopprijs is een meeneemprijs inclusief apk , aflever controle, standaard garantie en tenaamstelling , voor auto's vanaf € 4.500,-. bieden wij een optiepakket van € 695.- Hierin zijn inbegrepen; 6 maanden Bovag garantie, minimaal 12 maanden APK keuring, Nationale AutoPas met gecontroleerde kilometerstand, de kosten voor tenaamstelling, volledige reiniging van in- en exterieur, een onderhoudsbeurt ,indien nodig distributie vervangen en een halve tank brandstof. Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom aan de Nassaulaan 85 5251 JB Vlijmen. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar....
Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde opties zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Daarom kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend en kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Voor vragen of verdere informatie over de exacte uitvoering en/of beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen via 073-5118666.