MarktPlaza

Renault Clio - 0.9 TCE LIMITED Navi Clima

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze Renault Clio, hij heeft 16678 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Renault is met met startonderbreker, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.