MarktPlaza

Reishangmat parachutestof 1-persoons hangmat kamperen reizen

30x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze 1-persoons hangmat is ideaal voor op reis, ongeacht of je met de auto gaat of moet passen en meten voor een wandel of fietsvakantie er is altijd wel ruimte te vinden om deze mee te nemen. Vanwege de parachutestof is de hangmat niet alleen erg licht(slechts 500 gram) hij kan ook zeer compact worden opgevouwen. 

De parachutestof is ademend en absorbeert geen vocht waardoor deze ook bij hogere temperaturen comfortabel in het gebruik is. De hangmat wordt geleverd met twee touwen en losse karabijnhaken. Dit maakt het mogelijk de touwen eerst om twee bomen of andere ophangpunten vast te maken en daarna de hangmat er tussen te hangen zodat het makkelijker is om deze op de gewenste juiste spanning te krijgen. 

Aan de zijkant van de hangmat zit een klein opbergvakje dat gebruikt kan worden om je spullen in te doen. Dit vakje heeft een dubbel doel waarbij daarin ook de hangmat op zichzelf ingevouwen kan worden zodat er ook geen losse tas nodig is om deze in op te bergen. 

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!