MarktPlaza

Peugeot Boxer - 335 2.2 HDI 120pk BAKWAGEN Laadklep + Deur

265x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2006 - dec 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 3.500 kg
Wielbasis: 403 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 169 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bluetooth telefoon verbinding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische laadklep
- Elektrische ramen voor
- Zijdeur rechts
Origineel Nederlands geleverde Peugeot Boxer bakwagen met een elektrische laadklep en zijdeur rechts, In zeer mooie en perfecte staat verkerende bakwagen met origineel 183.000km.
Binnenmaten bak L x B x H 420 x 205 x 190
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Peugeot Boxer met 183158 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2009. Ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
Met boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Peugeot helemaal compleet.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u meer wilt weten over deze Peugeot, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Ook zondags telefonisch bereikbaar.Via mail graag reageren met vermelding van uw telefoonnummer. Voor meer foto's kunt u terecht op onze website, Nationale Auto Pas Kilometer Garantie, Uw inruil auto inruilen is bespreekbaar, Wanneer gewenst brengen wij voor uw financiering graag een offerte uit, Voor eventuele garantie kunt u vragen naar de mogelijkheden, Wij hanteren internet meeneemprijzen, Kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/lindemanautos
Tevens verzorgen wij ook de export voor uw auto:
- Afmelding trailer/groene kaart 14 dagen etc.
- Export kenzeichen+ Grune karte 14dg moglich
- We make export plates with insurance 14 days complete
- Nous fournissons des documents d'exportation + carte verte
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lindeman Auto's te Nuenen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.