MarktPlaza

Mercedes-Benz SLK-klasse - 200 Aut. AMG-Pakket Panoramadak Leder

669x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2011 - apr 2015
Modelcode: R172
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.785 kg
Afmetingen (LxBxH): 415 x 182 x 131 cm
Wielbasis: 243 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 7,0 s
Topsnelheid: 237 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 151 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- AMG-styling
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bluetooth telefoonverbinding
- Boekjes aanwezig
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtsensor
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Speakers
- Spiegel-pakket
- Sport-pakket AMG
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
Origineel Nederlands geleverde auto, Onderhoudshistorie aanwezig, AMG-Pakket af fabriek, Panoramadak, In zeer mooie en perfecte staat verkerende Mercedes-Benz SLK-Klasse 200 K Automaat met 151.000km.
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Mercedes-Benz SLK-klasse hun reputatie hebben gevestigd. AMG-sportpakket geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen.
In deze SLK-klasse vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het navigatiesysteem. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Mercedes-Benz bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Mercedes-Benz SLK-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Ook zondags telefonisch bereikbaar.Via mail graag reageren met vermelding van uw telefoonnummer. Voor meer foto's kunt u terecht op onze website, Nationale Auto Pas Kilometer Garantie, Uw inruil auto inruilen is bespreekbaar, Wanneer gewenst brengen wij voor uw financiering graag een offerte uit, Voor eventuele garantie kunt u vragen naar de mogelijkheden, Wij hanteren internet meeneemprijzen, Kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/lindemanautos
Tevens verzorgen wij ook de export voor uw auto:
- Afmelding trailer/groene kaart 14 dagen etc.
- Export kenzeichen+ Grune karte 14dg moglich
- We make export plates with insurance 14 days complete
- Nous fournissons des documents d'exportation + carte verte
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lindeman Auto's te Nuenen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.