MarktPlaza

BMW 3-serie Cabrio - 320d Aut. Executive Navigatie Sportleder

572x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2008 - apr 2010
Modelcode: E93
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 178 x 138 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 61 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 223 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 153 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Boekjes aanwezig
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Speakers
- Sportstuur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
Origineel Nederlands geleverde auto, Onderhoudshistorie aanwezig, In zeer mooie en perfecte staat verkerende BMW 3-Serie Cabrio 320d automaat Executive met zeer veel fabriek opties en origineel 159.000km.
Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. Met een auto als deze BMW 3-serie Cabrio komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2008 heeft 159517 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Het elektrisch bediende cabrio dak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos.
U kunt het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze BMW is met sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze BMW, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Ook zondags telefonisch bereikbaar.Via mail graag reageren met vermelding van uw telefoonnummer. Voor meer foto's kunt u terecht op onze website, Nationale Auto Pas Kilometer Garantie, Uw inruil auto inruilen is bespreekbaar, Wanneer gewenst brengen wij voor uw financiering graag een offerte uit, Voor eventuele garantie kunt u vragen naar de mogelijkheden, Wij hanteren internet meeneemprijzen, Kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/lindemanautos
Tevens verzorgen wij ook de export voor uw auto:
- Afmelding trailer/groene kaart 14 dagen etc.
- Export kenzeichen+ Grune karte 14dg moglich
- We make export plates with insurance 14 days complete
- Nous fournissons des documents d'exportation + carte verte
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lindeman Auto's te Nuenen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.