MarktPlaza

Fiat Tipo Stationwagon - 1.6 MultiJet 16v Aut. Navigatie Leder LED

686x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2017 - sep 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 179 x 151 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 92 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Aanhanger assistent
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Adaptieve cruise control
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Boekjes aanwezig
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Speakers
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Origineel Nederlands geleverde auto, Onderhoudshistorie aanwezig, Prijs is inclusief BTW, Adaptieve cruisecontrol, In zeer mooie en perfecte staat verkerende Fiat Tipo Stationwagon 1.6 Multijet Automaat met zeer veel fabriek opties en origineel 115.000km.
Voel de passie waarmee de Italiaanse ontwerpers deze auto hebben gebouwd. Dit is een Fiat Tipo Stationwagon uit 2017, hij heeft 115454 kilometer gelopen. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Fiat zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De automatische veiligheidssystemen in deze Fiat fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Fiat, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Ook zondags telefonisch bereikbaar.Via mail graag reageren met vermelding van uw telefoonnummer. Voor meer foto's kunt u terecht op onze website, Nationale Auto Pas Kilometer Garantie, Uw inruil auto inruilen is bespreekbaar, Wanneer gewenst brengen wij voor uw financiering graag een offerte uit, Voor eventuele garantie kunt u vragen naar de mogelijkheden, Wij hanteren internet meeneemprijzen, Kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/lindemanautos
Tevens verzorgen wij ook de export voor uw auto:
- Afmelding trailer/groene kaart 14 dagen etc.
- Export kenzeichen+ Grune karte 14dg moglich
- We make export plates with insurance 14 days complete
- Nous fournissons des documents d'exportation + carte verte
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lindeman Auto's te Nuenen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.