MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.2 VTI | Airco | Cruise Control | Radio | Bluetooth | Connect Apps

126x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2014 - jun 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.582 kg
Wielbasis: 254 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Multimedia systeem
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Peugeot 2008 SUV biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is van het bouwjaar 2016 en heeft 29044 kilometer op de teller staan. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Ook is de auto voorzien van: aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audiosysteem met knoppen op het stuur. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de Peugeot uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Peugeot 2008 SUV heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Peugeot mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Peugeot? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Met de Peugeot 2008 SUV is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Deze is uit 2016 en heeft 29044 kilometer op de teller. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. U wordt in deze auto ook getrakteerd op aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.