MarktPlaza

Opel Mokka X - 1.4 TURBO 140 PK Cosmo l Navigatie l Parkeersensoren l ClimateControle l CruiseContro

149x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2013 - jan 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.828 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 176 x 174 cm
Wielbasis: 256 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De Opel Mokka X die we hier hebben, heeft 53736 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2015. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Mokka X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Opel. Belt u ons snel?
Vijf deuren bieden ruim toegang tot deze riante gezinsauto, deze dealeronderhouden Opel Mokka X uit 2015 heeft 53736 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. U bent in deze Opel ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.