MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.0 Comfortline l Airco l CruiseControle l Navi by App l AppleCarplay l Lichtmetaa

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.590 kg
Afmetingen (LxBxH): 417 x 175 x 146 cm
Wielbasis: 255 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 14,9 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De toepassing van mooie materialen in het interieur, de klassieke, stijlvolle vormgeving van de carrosserie en de ingetogen afwerking van deze Volkswagen auto maken meteen duidelijk dat u hier met een bijzondere auto te maken hebt. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het premium audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Met een auto als deze Volkswagen Polo komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2019. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het premium audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Volkswagen Polo is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.