MarktPlaza

Opel Corsa - 1.4 Color Edition | Edition+ pakket | Airco | Apple Carplay & Android Auto | Cruise Con

126x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - apr 2018
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 124 Nm
GVW: 1.630 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 120 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Edition+ pakket
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze Opel Corsa, met zijn ruime en comfortabele interieur. Dit is een auto uit 2017, er staat 32051 kilometer op de teller. De motor in deze Opel maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.
Het rijden met deze Opel wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Opel Corsa. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.