MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.2 PureTech Allure PureTech|110pk|Allure|1e eigenaar|Origineel NL geleverd|RIJKLAARP

636x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/60 R16
GVW: 1.655 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 156 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 191 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 103 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- lichtmetalen velgen 16""
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Navigatie-systeem full map
- Navigatiesysteem in kleur
- parkeercensoren achter
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
Deze auto is origineel NL geleverd en afkomstig van de eerste eigenaar. Compleet dealer onderhouden en 100% ongeval vrij. In super nette staat en wordt geleverd met een zomer- en winterset.
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend. Tevens kunnen wij u, op verzoek, een film verzenden van het complete in- en exterieur van de auto.
Inruil is van harte welkom. Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Peugeot 2008. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Terwijl het navigatiesysteem met groot kleurenscherm de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.
Deze Peugeot is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar! Twijfelt u nog? Bekijk onze site onder het kopje 'klanten over ons' en zie de meningen van anderen die u voorgingen.
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE BV