MarktPlaza

Peugeot 108 - 1.0 e-VTi Active AIRCO/CDV/ELEKTR. RAMEN/6 MND BOVAG GAR

595x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - apr 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.240 kg
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor
- Mistlampen voor
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth telefoon interface
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- multimedia voorbereiding (aux, usb, Ipod)
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
De Peugeot 108 scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Natuurlijk behoren getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 108 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.
Wij rekenen geen afleveringskosten! i.v.m. een wetswijziging moeten auto's rijklaar geadverteerd worden. Let er op als u een auto gaat kopen!
Garage B. Pietersma is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water.Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.