MarktPlaza

OudHuijzer 700 Cabine (Oud Huijzer)

473x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Oud Huijzer 700 Cabine, de absolute topper van de Oud Huijzer serie. Wat direct opvalt is de hoge en imposante boeg. Het design is afgeleid van de oude bakdekker cruisers uit het begin van de 20e eeuw.
Een van de sterke punten van de 700 Cabine is dan ook dat hij een klassieke uitstraling combineert met moderne vaareigenschappen.
In de boot zelf beschikt u over veel praktische ruimte. De twee voorste stoelen (waarvoor één voor de bestuurder) kunnen gedraaid worden richting de achterste banken. Deze banken kunnen op hun beurt weer omgetoverd worden tot een bijzonder ruim zonnedek. De ruimte tussen de banken in leent zich ook bijzonder goed voor een tafel waar bijvoorbeeld gezellig aan gedineerd kan worden.
Qua motorisering kan de koek niet op met de Oud Huijzer 700 Cabine. Achter de boot mag een motor met 200 PK gemonteerd worden. Met zoveel PK’s haalt de 700 Cabine maar liefst 80 km/u! Nou is niet iedereen hiernaar op zoek. Met een 30 PK motor is de boot net niet snelvarend en kan hij heerlijk gebruikt worden om te cruisen. Alles daar tussenin hangt volledig van uw eigen voorkeur af.
De cabine voorin biedt een slaapplek voor twee personen met een lengte van circa twee meter. Heeft u geen behoefte aan slaapruimte, dan leent de cabine zich goed voor opslag of een chemisch toilet. Omdat u de ruimte af kunt sluiten kunt u gerust gebruik maken van het toilet.
Al met al kan de Oud Huijzer 700 Cabine beschreven worden als heerlijke weekender die zich niet beperkt tot een enkel aspect van het varen. Snelvaren, cruisen of een weekendje erop uit, met de Oud Huijzer 700 Cabine kan het.
De Oud Huijzer 700 Cabine is standaard voorzien van:
Teak dek
Rvs kikkers
Rvs railingen
Chemisch toilet
Zelflozende kuip
Klassiek stuurwiel
Complete besturing
Led navigatieverlichting
Afsluitbare opbergvakken
Silvertex zit- en rugkussenset
Watertank met wasbak en kraan
U kunt de boot verder volledig samenstellen zoals u zelf wilt. Zo bepaalt u de kleur van de cabrioletkap en kussens en kunt u voor het dek en romp uit de volgende kleurcombinaties kiezen:
Dek: Roomwit of crème
Romp: Zwart, blauw, roomwit of grijs
Andere kleurcombinaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.
Overweegt u om ja te zeggen tegen de Oud Huijzer 700 Cabine? Kijk dan eens goed naar onderstaande package deal! In combinatie met een Tohatsu motor kunnen wij u een extra scherpe aanbieding doen. Deze deal is met iedere motor van Tohatsu mogelijk.Oud Huijzer 700 CabineTohatsu MFS30C EPLTohatsu BFT115A LUSnelvarendNeeJaDekzeilInbegrepenInbegrepenZonnedekInbegrepenInbegrepenVaarklaar pakketInbegrepenInbegrepenAfbouw- en afleverkostenInbegrepenInbegrepenPrijs normaal€ 38.976,-€ 48.231,-Package deal€ 38.276,-€ 47.306,-
Vaarklaar pakket bestaande uit:
Gashendel
Startaccu 46Ah
Gas- en schakelkabels
SCM gekeurd motorslot
Naam en plaatsnaam stickers
Stootwillen (4) en landvasten (4)
Indien snelvarend dient de boot over onderstaand pakket te beschikken:
Kentekenstickers
Twee kg brandblusser
Dodemansknop (koortje moet om)
Zwemvesten voor iedereen aan boord
Eventueel handig: telescopische pikhaak en peddel
Snelvarend pakket inclusief vier zwemvesten, pikhaak en peddel: € 185,-
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Extra gegevens:
Merk: OudHuijzer
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: BBS Watersport
Lengte: 7 meter
Breedte: 2.5 meter
Diepgang: 0.4 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Doorvaarthoogte: 1.6
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): 1
Navigatieverlichting: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig