MarktPlaza

OudHuijzer 630 Cabine (Oud Huijzer)

332x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Oud Huijzer 630 Cabine, een bijzonder voorkomen. De 630 Cabine mengt moderne technologie met klassieke lijnen. Een prachtig vormgegeven boot met een imposante boeg.
In tegenstelling tot de meeste Oud Huijzer boten wordt deze boot niet vanuit achterin bestuurd. Dat zou simpelweg niet mogelijk zijn bij de 630 vanwege de hoge boeg. Aangezien de bestuurder dus voorin de boot zit kan hij gemakkelijk over de neus heen kijken en is het gemakkelijk overzicht houden.
Voorin de boot bevinden zich twee losse stoelen. Achterin is een riante bank geplaatst welke uitgebouwd kan worden tot een bijzonder groot zonnedek. Ligt het zonnedek er niet in dan kan er bijvoorbeeld een tafel tussen de banken geplaatst worden. Dit resulteert in een gezellige ruimte achter in de boot.
In de punt van de boot bevindt zich de cabine. Deze is twee meter diep, ideaal als slaapplek voor kinderen of als opbergruimte tijdens het varen. Een andere optie is om een chemisch toilet in de cabine te plaatsen. Aangezien de ruimte afgesloten is heeft u geen last van omstanders.
Een groot voordeel van de Oud Huijzer 630 Cabine is dat de buitenboordmotor achter de boot geplaatst wordt. Zodoende wordt weinig ruimte verspild aan de motor en houdt u zoveel mogelijk ruimte in de boot over. De boot is hierdoor ook bijzonder wendbaar aangezien de motor zo ver mogelijk achter de boot hangt.
Qua motorisering kan er zo ver gegaan worden als 150 PK. Met een dergelijk vermogen kunt u behoorlijk hoge snelheden behalen en zelfs concurreren met speedboten. Bent u meer van het rustig cruisen en zo nu en dan wat harder varen? Dan voldoet een 30 of 50 PK motor.
Standaard is de Oud Huijzer 630 Cabine voorzien van:
Ankerluik
Rvs kikkers
Ruime cabine
Zelflozende kuip
Modern stuurwiel
Led navigatieverlichting
Compleet stuursysteem
Afsluitbare opbergvakken
Silvertex zit- en rugkussenset
U kunt de boot verder samenstellen zoals u wilt. Voor het dek en de romp kunt u uit de volgende kleurcombinaties kiezen:
Dek: Roomwit of crème
Romp: Zwart, blauw, roomwit of grijs
Andere kleurcombinaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.
Overweegt u om ja te zeggen tegen de Oud Huijzer 630 Cabine? Kijk dan eens goed naar onderstaande package deal! In combinatie met een Tohatsu motor kunnen wij u een extra scherpe aanbieding doen. Deze deal is met iedere motor van Tohatsu mogelijk.Oud Huijzer 630 CabineTohatsu MFS30C EPLTohatsu BFT115A LUSnelvarendNeeJaDekzeilInbegrepenInbegrepenZonnedekInbegrepenInbegrepenVaarklaar pakketInbegrepenInbegrepenAfbouw- en afleverkostenInbegrepenInbegrepenPrijs normaal€ 28.797,-€ 38.052,-Package deal€ 28.097,-€ 37.127,-
Vaarklaar pakket bestaande uit:
Gashendel
Startaccu 63Ah
Gas- en schakelkabels
SCM gekeurd motorslot
Naam en plaatsnaam stickers
Stootwillen (4) en landvasten (4)
Indien snelvarend dient de boot over onderstaand pakket te beschikken:
Kentekenstickers
Twee kg brandblusser
Dodemansknop (koortje moet om)
Zwemvesten voor iedereen aan boord
Eventueel handig: telescopische pikhaak en peddel
Snelvarend pakket inclusief vier zwemvesten, pikhaak en peddel: € 185,-
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Extra gegevens:
Merk: OudHuijzer
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: BBS Watersport
Lengte: 6.3 meter
Breedte: 2.3 meter
Diepgang: 0.4 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Doorvaarthoogte: 1.48
Besturing: Stuurwiel