MarktPlaza

Optrekstang pull-up bar voor deurkozijn

28x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De pull-up is een van de beste lichaamsgewicht oefeningen voor armen, schouders en rug. Deze pull-up stang wordt in de deuropening vastgeklemd waarna je je oefeningen kan doen.
De montage is zeer eenvoudig, door de stang uit te draaien wordt deze langer en kan deze tussen de deuropening vastgeklemd worden. De stang bevat een kleine waterpas om er voor te zorgen dat deze horizontaal bevestigd wordt en aan beide zijdes van het draaimechanisme zit ook een vergrendeling om er zeker van te zijn dat de stang ook tijdens de oefeningen blijft zitten. Aan de klemzijdes is het oppervlak groter gemaakt en zit een ander plastic materiaal om de grip te maximaliseren. Geschikt voor belastingen tot 100kg!

Met een bredere grip verplaats je de focus van de pull-up meer naar de rugspieren, met een smallere grip ligt de focus meer op de armspieren.

Ook wanneer je nog niet sterk genoeg bent om een pull-up te doen kan deze bar van pas komen. Door deze wat lager in het kozijn vast te zetten zodat je met de voeten op de grond kan blijven staan en jezelf naar de bar toe te trekken kan je deze spieren al trainen. Des te lager de bar komt te hangen des te meer kracht nodig is. Andersom kan dit ook helpen wanneer je wilt oefenen met push-ups, door de push up tegen de bar te doen is het minder zwaar als op de grond en ook hier kan je langzaamaan naar een echte push-up toewerken door de bar telkens lager te monteren.

Leverbaar in 3 uitvoeringen:
  • Small voor kozijnen van 69 tot 107cm breed
  • Middel voor kozijnen van 90 tot 137cm breed
  • Large voor kozijnen van 113 tot 160cm breed

Let op, niet ieder kozijn is stevig genoeg om de pull-up bar te gebruiken, controleer dus goed dat je niets beschadigd wanneer je deze bar gaat gebruiken.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!