MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 Rocks Online Edition

105x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 839 kg
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Comfort: * Getoonde prijs is inclusief ons BASIC afleverpakket en bestaat uit een geldige APK keuring, Safety Check, reinigen in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling kentekenbewijs en 10 liter brandstof. Wilt u meer zekerheid dan adviseren wij u ons afleverpakket COMFORT. Deze kost € 595,= extra. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met minimaal 12 maanden APK keuring, onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant, 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa 24/7, ook in de woonplaats. Vervangen van de distributieriem (indien de fabrikant dit voorschrijft), 6 maanden BOVAG garantie (vanaf € 4.500,=), een professionele poetsbeurt, 20 liter brandstof en GRATIS zomer- en wintercheck. Uiteraad bent u van harte welkom in onze showroom aan de Groteweg 42 in Wapenveld. De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens. Kijk ook eens op onze website www.vanwinsum.nl. Wij hebben geen koopavond, maar bezichtiging 's avonds is in overleg mogelijk. Autobedrijf van Winsum al meer dan 83 jaar vertrouwd op weg!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- 100%
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Mistlampen adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- WiFi voorbereiding
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Opel KARL is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audiosysteem met knoppen op het stuur. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Opel KARL is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
* Getoonde prijs is inclusief ons BASIC afleverpakket en bestaat uit een geldige APK keuring, Safety Check, reinigen in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling kentekenbewijs en 10 liter brandstof. Wilt u meer zekerheid dan adviseren wij u ons afleverpakket COMFORT. Deze kost € 595,= extra. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met minimaal 12 maanden APK keuring, onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant, 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa 24/7, ook in de woonplaats. Vervangen van de distributieriem (indien de fabrikant dit voorschrijft), 6 maanden BOVAG garantie (vanaf € 4.500,=), een professionele poetsbeurt, 20 liter brandstof en GRATIS zomer- en wintercheck. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op, tel. 038-4478531. Uiteraad bent u van harte welkom in onze showroom aan de Groteweg 42 in Wapenveld. De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens. Kijk ook eens op onze website www.vanwinsum.nl. Autobedrijf van Winsum al meer dan 83 jaar vertrouwd op weg!