MarktPlaza

Opel Astra - 1.8 Enjoy

116x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 179 x 146 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 198 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 10,4 l/100km (1 op 9,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO2 uitstoot: 185 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- Isofix bevestiging voor kinderzitjes
- Metaal-/micakleur
- Metallic lak
- Reservewiel
De Opel Astra combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Astra is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Als u meer wilt weten over deze Opel, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
* Getoonde prijs is inclusief ons BASIC afleverpakket en bestaat uit een geldige APK keuring, Safety Check, reinigen in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling kentekenbewijs en 10 liter brandstof. Wilt u meer zekerheid dan adviseren wij u ons afleverpakket COMFORT. Deze kost € 595,= extra. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met minimaal 12 maanden APK keuring, onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant, 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa 24/7, ook in de woonplaats. Vervangen van de distributieriem (indien de fabrikant dit voorschrijft), 6 maanden BOVAG garantie (vanaf € 4.500,=), een professionele poetsbeurt, 20 liter brandstof en GRATIS zomer- en wintercheck. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op, tel. 038-4478531. Uiteraad bent u van harte welkom in onze showroom aan de Groteweg 42 in Wapenveld. De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens. Kijk ook eens op onze website www.vanwinsum.nl. Autobedrijf van Winsum al meer dan 83 jaar vertrouwd op weg!