MarktPlaza

Opel Astra - 1.4 Innovation Navi 900 17" velgen Camera Park Pilot Eye Winter pakket

534x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/45 R17
GVW: 1.815 kg
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 215 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Morrocana/ Athena Jet Black
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 117 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Comfort: * Getoonde prijs is inclusief ons BASIC afleverpakket en bestaat uit een geldige APK keuring, Safety Check, reinigen in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling kentekenbewijs en 10 liter brandstof. Wilt u meer zekerheid dan adviseren wij u ons afleverpakket COMFORT. Deze kost € 595,= extra. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met minimaal 12 maanden APK keuring, onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant, 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa 24/7, ook in de woonplaats. Vervangen van de distributieriem (indien de fabrikant dit voorschrijft), 6 maanden BOVAG garantie (vanaf € 4.500,=), een professionele poetsbeurt, 20 liter brandstof en GRATIS zomer- en wintercheck. Uiteraad bent u van harte welkom in onze showroom aan de Groteweg 42 in Wapenveld. De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens. Kijk ook eens op onze website www.vanwinsum.nl. Wij hebben geen koopavond, maar bezichtiging 's avonds is in overleg mogelijk. Autobedrijf van Winsum al meer dan 83 jaar vertrouwd op weg!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- 8 " kleuren touchscreen
- 100%
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verwarmd
- Achteruitrijcamera
- Active Lane Assist
- Advanced Park Assist II; parkeersensoren voor en achter en automatisch parkeerhulp systeem
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Apple CarPlay ondersteuning
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Collision alert indicator met Automatic Emergency City Braking
- Connected services
- Dakantenne 'shark fin', in carrosseriekleur
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Electronic Climate Control(ECC), Dual zone
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Following Distance Indicator
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Instaplijsten met "Opel" opschrift
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navi900 IntelliLink, incl. gedetailleerde kaarten van heel Europa (excl. Turkije)
- Navigatie-systeem full map
- opel Eye
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- PowerFlex bar telefoonhouder
- Reservewiel
- Rijstrooksensor
- Stoel ventilatie voor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Telefoonintegratie premium
- Twee USB-poorten op tweede zitrij
- Verkeersbord detectie
- Verkeersbordherkenning
- Vierseizoenen banden
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Opel Astra. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Met de verwarmbare achterbank zitten uw achterpassagiers er net zo behaaglijk bij als u. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Apple carplay en mirrorlink verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
Als bestuurder van deze Opel bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met voorzieningen als dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
* Getoonde prijs is inclusief ons BASIC afleverpakket en bestaat uit een geldige APK keuring, Safety Check, reinigen in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling kentekenbewijs en 10 liter brandstof. Wilt u meer zekerheid dan adviseren wij u ons afleverpakket COMFORT. Deze kost € 595,= extra. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met minimaal 12 maanden APK keuring, onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant, 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa 24/7, ook in de woonplaats. Vervangen van de distributieriem (indien de fabrikant dit voorschrijft), 6 maanden BOVAG garantie (vanaf € 4.500,=), een professionele poetsbeurt, 20 liter brandstof en GRATIS zomer- en wintercheck. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op, tel. 038-4478531. Uiteraad bent u van harte welkom in onze showroom aan de Groteweg 42 in Wapenveld. De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens. Kijk ook eens op onze website www.vanwinsum.nl. Autobedrijf van Winsum al meer dan 83 jaar vertrouwd op weg!