MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 Rocks Online Edition

518x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Bada Jet Black
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Comfort: * Getoonde prijs is inclusief ons BASIC afleverpakket en bestaat uit een geldige APK keuring, Safety Check, reinigen in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling kentekenbewijs en 10 liter brandstof. Wilt u meer zekerheid dan adviseren wij u ons afleverpakket COMFORT. Deze kost € 595,= extra. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met minimaal 12 maanden APK keuring, onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant, 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa 24/7, ook in de woonplaats. Vervangen van de distributieriem (indien de fabrikant dit voorschrijft), 6 maanden BOVAG garantie (vanaf € 4.500,=), een professionele poetsbeurt, 20 liter brandstof en GRATIS zomer- en wintercheck. Uiteraad bent u van harte welkom in onze showroom aan de Groteweg 42 in Wapenveld. De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens. Kijk ook eens op onze website www.vanwinsum.nl. Wij hebben geen koopavond, maar bezichtiging 's avonds is in overleg mogelijk. Autobedrijf van Winsum al meer dan 83 jaar vertrouwd op weg!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
De Opel KARL combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Opel uitgerust met: 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. De uitrusting van deze Opel is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
* Getoonde prijs is inclusief ons BASIC afleverpakket en bestaat uit een geldige APK keuring, Safety Check, reinigen in- en exterieur, RDW tellerrapport, tenaamstelling kentekenbewijs en 10 liter brandstof. Wilt u meer zekerheid dan adviseren wij u ons afleverpakket COMFORT. Deze kost € 595,= extra. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met minimaal 12 maanden APK keuring, onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant, 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa 24/7, ook in de woonplaats. Vervangen van de distributieriem (indien de fabrikant dit voorschrijft), 6 maanden BOVAG garantie (vanaf € 4.500,=), een professionele poetsbeurt, 20 liter brandstof en GRATIS zomer- en wintercheck. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op, tel. 038-4478531. Uiteraad bent u van harte welkom in onze showroom aan de Groteweg 42 in Wapenveld. De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens. Kijk ook eens op onze website www.vanwinsum.nl. Autobedrijf van Winsum al meer dan 83 jaar vertrouwd op weg!