MarktPlaza

Opel Corsa - 1.4 90PK Edition+ l Airco l CruiseControle l 5Drs l Mistlampen

505x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - dec 2018
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 130 Nm
GVW: 1.630 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Edition+ pakket
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
De Opel Corsa scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Dit is een auto die 59816 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2016. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem. Want in deze Opel bedient u het vanaf het stuurwiel. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Corsa is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.