MarktPlaza

Opel Corsa - 1.0 Turbo 90 PK Edition l Edition+ pakket l Airco l Bluetooth l Lichtmetaal l Stuurwiel

499x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - dec 2016
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.680 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze dealeronderhouden Opel Corsa uit 2016 met zijn kilometerstand van 73151. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen van deze Opel Corsa staan bekend om hun goede zithouding. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Opel Corsa is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Dit is niet zomaar een Opel Corsa. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze auto heeft 73151 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2016. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
In deze Corsa vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
U geniet nog meer van het rijden met uw Opel omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Om deze Opel echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.