MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.0 Turbo Business+ | Navigatie | Airco | Cruise Control | Parkeersensore

518x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2016 - dec 2018
Modelcode: K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.850 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 266 cm
Tankinhoud: 47 liter
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 100 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Warmtewerende voorruit
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Opel Astra, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met dab!) en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
U geniet nog meer van het rijden met uw Opel omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.