MarktPlaza

Opel Agila - 1.0 Edition Airco|Lichtmetalen velgen|

510x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R15
GVW: 1.485 kg
Afmetingen (LxBxH): 374 x 168 x 159 cm
Wielbasis: 236 cm
Acceleratie (0-100): 14,7 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 295): Standaardpakket: - Tenaamstelling van de auto- Vrijwaring van eventuele inruilauto- Remcontrole- Geldige APK minimaal 6 maanden- Brandstof € 25,=- Controle van verlichting- Controle van motor-oliepeil, zo nodig bijvullen- Controle van koelvloeistof, zo nodig bijvullen- Controle van bandenspanning, zo nodig bijvullen- Interieur wordt grondig gereinigd- Exterieur zal nagenoeg zijn oorspronkelijk staat terug krijgen d.m.v. complete poetsbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse I
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Style-pakket
- Toerenteller
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Het uiterlijk van de Opel Agila mag er beslist zijn. De wat korte wielbasis en de hoge koets zorgen niet direct voor een sportieve tint, maar iets vlots heeft kleine MPV nog wel. De grote lampen van de Opel geven de auto een duidelijk herkenbaar uiterlijk. Al is hij dan niet meer de jongste, de Agila oogt beslist niet bedaagd. Opel en Suzuki hebben leuke vormen heel aardig weten te combineren met functionaliteit. En wat je ook van het interieur mag vinden, saai is het beslist niet. Het is allemaal mooi afgewerkt en je hebt veel ruimte voor losse spullen. Handig is het bakje met klep centraal op het dashboard. De meegeleverde geluidsinstallatie klinkt heel aardig, maar heeft helaas geen aansluitingen voor externe geluidsbronnen en ook moeten andere apparaten en laders om beurten aan de 12V hangen. Wat betreft het meubilair behoort de Agila tot de top in zijn segment. Hij heeft fijne, comfortabele stoelen.Gedurende de testperiode hadden we een haastig tussendoorklusje, waarvoor we in één dag op en neer naar North Wales moesten (2.000 km), daarvoor kozen we de Agila en daar hebben we geen spijt van gekregen. En ook op de achterbank is het prima toeven in de Opel. Je zit er niet alleen lekker ruim, het neerklappen gaat ook heel mooi. Zitting en rugleuning gaan in één vloeiende beweging plat en dat staat in schril contrast tot de nogal krakkemikkige constructies bij veel concurrenten.Onder de kleine motorkap van de Agila bevindt zich een 1,0-liter driecilindermotor. Het driepitterje is met zijn 65 pk op papier geen machine die zorgt voor zwarte strepen op het asfalt, maar toch is er prima mee te leven. Dat heeft wel een keerzijde. Om er het maximale uit te halen, is de vijfde versnelling erg kort gehouden. Bij 120 km/h draait de krukas 3.800 tpm en dat zie je terug in het verbruik, dat met 1 op 12,9 voor een auto van dit formaat zeker niet laag is. En je hoort het. Los daarvan stuurt de Agila prettig en de vijfversnellingsbak voelt best precies aan.e reden de Edition met onder meer airconditioning, toerenteller, audio, een dubbele laadvloer en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Al met al kunnen we stellen dat de Opel erg volwassen aanvoelt, vooral dankzij een goed onderstel en een mooie afwerking van het interieur. De driepitter weet nog redelijk raad met de 950 kilogram zware auto.
OORDEEL
+Strak onderstel
+Veel gevoel in het stuur
+Voorin veel ruimte
Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs, wij hanteren op alle voertuigen een standaard-afleverpakket van €295,=, deze prijs is gebaseerd op een meeneemprijs.
Ook is er de mogelijkheid optioneel 6 maanden Autotrust GARANTIE voor voertuigen tot 12 jaar oud of 200.000 km, valt het voertuig van uw keuze buiten deze voorwaarden dan gaat de aflevering in overleg.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
U bent van harte welkom deze auto te komen bekijken!
Gezien onze hoge omloopsnelheid is het raadzaam ons te bellen of stuur een WhatsApp (06-38169595) voordat u vertrekt om te informeren naar de beschikbaarheid, dit om onnodige teleurstelling te voorkomen.