MarktPlaza

Kia Rio - 1.0 TGDI ComfortPlusLine Navigator |Navi|Telf.|Camera|LED|PDC

451x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 94 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 295): Standaardpakket: - Tenaamstelling van de auto- Vrijwaring van eventuele inruilauto- Remcontrole- Geldige APK minimaal 6 maanden- Brandstof € 25,=- Controle van verlichting- Controle van motor-oliepeil, zo nodig bijvullen- Controle van koelvloeistof, zo nodig bijvullen- Controle van bandenspanning, zo nodig bijvullen- Interieur wordt grondig gereinigd- Exterieur zal nagenoeg zijn oorspronkelijk staat terug krijgen d.m.v. complete poetsbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse I
- Audioinstallatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Camera
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB-ontvanger
- Dagrijverlichting
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Telefoonvoorbereiding voor mobiele telefoon
- Toerenteller
- USB aansluiting
- Versnellingspook
De compacte klasse is de laatste jaren hevig in beroering. Een jaar geleden hebben we kennisgemaakt met een nieuwe Kia Rio. Hij wil een goed alternatief zijn voor de Volkswagen Polo. Dat lukt hem aardig.
Direct na zijn introductie mocht de Kia Rio in AutoWeek aantreden tegen de Volkswagen Polo. In het voorjaar van 2017 was dat echter nog het 'oude' model, de generatie die in 2009 ten tonele verscheen. De merkbaar modernere Koreaan wist de Polo de loef af te steken, maar het werd wel duidelijk dat Kia en Volkswagen meer dan ooit in dezelfde vijver vissen. Niet alleen omdat Kia net als zijn Duitse rivaal kiest voor een voorzichtige evolutie van het bestaande design bij de laatste modelwisseling, maar ook omdat beide auto's zich onderscheiden met een zakelijke uitstraling en een bovengemiddelde hoeveelheid ruimte. Kia ging op dat gebied aan kop in dit segment, maar is met 325 liter bagageruimte zojuist weer voorbijgestreefd door de Polo. Net als zijn buitenzijde oogt het interieur van de Rio erg strak en rustig vormgegeven. Grappige designdetails zijn er in de vorm van het opvallend hoog geplaatste scherm en de met creativiteit vormgegeven klimaatbediening. Bovenal valt op dat alles volkomen logisch is ingedeeld. Kia schuwt het gebruik van losse knoppen nog altijd niet, maar denkt goed na over de plaatsing ervan. Matzwarte kunststoffen zijn wellicht wat minder fraai dan de elders op grote schaal toegepaste pianolak, maar het dashboard is daardoor aanzienlijk minder besmettelijk dan dat van veel concurrenten. De afwerking is netjes, maar de Volkswagen en de Mazda 2 opereren op dit gebied wel op een hoger niveau. Wat zitpositie betreft, is duidelijk dat Kia veel rekening heeft gehouden met lange Europese Rio-kopers. Het stuurwiel kan lekker ver het interieur in worden getrokken, de armsteun is verschuifbaar en de stoel uitgebreid verstelbaar, zodat iedereen hier een goede zithouding kan vinden. Tijdens het rijden valt op dat sturen en schakelen weinig inspanning vergen. In een snellere bocht reageert de Kia bijzonder voorspelbaar, waardoor het eenvoudig is om de limiet op te zoeken, maar sportief is de auto niet. Een prettige metgezel tijdens de dagelijkse (lange) rit is het wel, mede dankzij de fijne en relatief stille 1.0 T-GDI.
Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs, wij hanteren op alle voertuigen een standaard-afleverpakket van €295,=, deze prijs is gebaseerd op een meeneemprijs.
Ook is er de mogelijkheid optioneel 6 maanden Autotrust GARANTIE voor voertuigen tot 12 jaar oud of 200.000 km, valt het voertuig van uw keuze buiten deze voorwaarden dan gaat de aflevering in overleg.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
U bent van harte welkom deze auto te komen bekijken!
Gezien onze hoge omloopsnelheid is het raadzaam ons te bellen of stuur een WhatsApp (06-38169595) voordat u vertrekt om te informeren naar de beschikbaarheid, dit om onnodige teleurstelling te voorkomen.