MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.0 EcoBoost Titanium 101PK ST-Line|Navi|Telf.|PDC|Dealerondh.|1e eigen

510x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/50 R15
GVW: 1.550 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 172 x 150 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 295): Standaardpakket: - Tenaamstelling van de auto- Vrijwaring van eventuele inruilauto- Remcontrole- Geldige APK minimaal 6 maanden- Brandstof € 25,=- Controle van verlichting- Controle van motor-oliepeil, zo nodig bijvullen- Controle van koelvloeistof, zo nodig bijvullen- Controle van bandenspanning, zo nodig bijvullen- Interieur wordt grondig gereinigd- Exterieur zal nagenoeg zijn oorspronkelijk staat terug krijgen d.m.v. complete poetsbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Afstandsbediening voor centrale deurvergrendeling
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Onderhoudsboekjes
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Toerenteller
Perfect tot aan de B-stijl
Ter gelegenheid van zijn veertigste verjaardag steekt Ford de Fiesta volledig in het nieuw. Verbeterde rijeigenschappen en een luxe uitrusting blijken echter slechts het halve werk.Conclusie
Dat het de best rijdende en meest luxueuze B-segmenter van het merk is, wil nog niet zeggen dat de kleine gezinsauto ook tot de top van zijn segment behoort. Daarvoor biedt de Ford te weinig binnen- en bagageruimte. Bovendien is zijn baanbrekende veiligheidsuitrusting voorbehouden aan een duurder uitrustingsniveau, terwijl de eenvoudigste Fiesta al stevig geprijsd is.Ford staat er om bekend dat het sportief rijdende auto's maakt. De vorige Fiesta was daarop geen uitzondering, maar toch hebben de ingenieurs kans gezien om het rijgedrag van de gezinsauto verder aan te scherpen. Zo zijn het onderstel en de versnellingsbak gemodificeerd en beschikt de Ford voortaan over een systeem, waarbij de binnenste wielen in een bocht iets worden afgeremd zodat de buitenste exemplaren meer grip krijgen. Dat resulteert inderdaad in een nog beter sturende Fiesta, al is de B-segmenter heus niet alleen voor scheurneuzen bedoeld. De geluidsisolatie is net zo goed aangepakt, zodat je aan de Ford ook een hele comfortabele reisauto hebt. Met de 1.0-liter benzinemotor uit onze testauto hadden de Amerikanen sowieso al een winnaar te pakken. Hoewel de krachtbron over drie cilinders beschikt en je dat bij het optrekken ook goed kunt horen, is het motortje op snelheid verbluffend stil. De krachtbron mag dan geruisloos zijn werk doen; over de prestaties hoeft niet bescheiden te worden gedaan. Hij is met zijn 101 pk dusdanig rap, dat je zou kunnen overwegen om voor het 85 pk sterke instapmodel te kiezen. Ware het niet dat die motorisering slechts beperkt verkrijgbaar is: je kunt de krachtbron bijvoorbeeld niet bestellen in combinatie met het Titanium-uitrustingniveau. Ford is terecht trots op de uitgebreide veiligheidsuitrusting van de nieuwe Fiesta.
Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs, wij hanteren op alle voertuigen een standaard-afleverpakket van €295,=, deze prijs is gebaseerd op een meeneemprijs.
Ook is er de mogelijkheid optioneel 6 maanden Autotrust GARANTIE voor voertuigen tot 12 jaar oud of 200.000 km, valt het voertuig van uw keuze buiten deze voorwaarden dan gaat de aflevering in overleg.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
U bent van harte welkom deze auto te komen bekijken!
Gezien onze hoge omloopsnelheid is het raadzaam ons te bellen of stuur een WhatsApp (06-38169595) voordat u vertrekt om te informeren naar de beschikbaarheid, dit om onnodige teleurstelling te voorkomen.