MarktPlaza

Opel ADAM - 1.0Turbo 90PK Online Edition | ClimateControle l AppleCarplay/GoogleMaps

496x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - jan 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 375 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch vouwdak
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stof/kunstlederen bekleding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Auto’s als deze dealeronderhouden Opel ADAM bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze auto, die nieuw in Nederland geleverd is, heeft een tellerstand van 34404 kilometer en is van het bouwjaar 2017. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Opel uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Opel ADAM is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
Dit is geen autorijden meer, dit is feest. Doe het dak open en geniet van elke kilometer in deze Opel ADAM. Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze dealeronderhouden Opel ADAM, die in 2017 nieuw in Nederland is geleverd. Hij heeft 34404 kilometer op de teller staan. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Deze Opel is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook is de Opel uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Opel ADAM heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.