MarktPlaza

Opdruksteunen Push-up bars

28x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De push-up is een van de bekendste lichaamsgewicht oefeningen en zeer geschikt om de borst-, schouder- en armspieren te trainen. Met een set opdruksteunen kan deze oefening nog intensiever gemaakt worden. 

De opdruksteunen geven extra hoogte waardoor je dieper kan gaan en de spieren over een groter bereik moeten werken. Daarnaast kan je door de steunen te draaien en de onderlinge afstand aan te passen de focus verleggen naar bepaalde spiergroepen. Een bredere grip legt meer focus op de borstspieren, een smallere grip meer op de triceps. Door de handvatten te draaien worden ook de rug en schouders meer aangespannen. 

Het gebruik van opdruksteunen verandert ook de hoek die de polsen moeten maken waardoor deze minder zwaar belast worden. 

De opdruksteunen zijn stabiel en hebben een foamkussen voor de handen voor extra grip, ook wanneer je zweet.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!