MarktPlaza

Onderarm trainer Wrist Twister

26x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De wrist twister is een effectieve manier om de onderarmen te trainen. Aan de haak kan een gewicht gehangen worden waarna je dit door te draaien aan de handvatten kan laten zakken en weer ophijsen. Voor deze beweging moeten de onderarmen hard werken en zal de verzuring ook snel intreden.

De pin heeft een diameter van circa 68mm waardoor hier alle soorten gewicht schijven met een binnendiameter tot 50mm op gebruikt kunnen worden. Met een maximale belasting van 18kg zal dit voor meer dan voldoende uitdaging zorgen bij het trainen van de onderarmen.

Het gewicht hangt aan een brede band die over een excentrische bevestiging loopt waardoor de weerstand ook tijdens de oefening varieert en de uitdaging daarmee alleen maar groter wordt. De lengte van de band is 94cm en op het laagste punt kan je doorgaan met draaien waardoor de band in de andere richting oprolt en je de onderarmen weer net op een andere manier belast. De totale breedte is 40cm met twee brede handvatten voor voldoende grip.

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!