MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.2 Tekna | Automaat | Leder | Navi | Pano | Clima | RIJKLAARPRIJS incl 6mnd garant

520x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/60 R17
GVW: 1.880 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 159 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 173 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronisch sperdifferentieel
- Extra getint glas
- Grootlicht-assistent
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- lichtmetalen velgen 17""
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Rondomzicht camera
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
Deze Nissan Qashqai is origineel NL geleverd, compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. We hebben de auto gekocht van een van onze vaste dealerrelaties en is afkomstig van de eerste eigenaar. De auto heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Origineel heeft een Tekna 19inch lichtmetaal maar omdat deze vrij stug zijn en wat minder rijden dan 17 inch velgen heeft de vorige eigenaar deze bij aankoop laten wisselen voor 17inch. Veel comfortabeler.
Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan dit is geen probleem. Inruil van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd volledige technische garantie op alle onderdelen. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Nissan Qashqai. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. In deze Nissan profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit.
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
Ruud van Maasakkers
Eigenaar
Richard Vennink
Verkoopadviseur
RVM AUTOMOTIVE BV