MarktPlaza

Nissan Juke - 1.6 Tekna Automaat, Trekhaak, Camera, Navigatie

229x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/60 R16
GVW: 1.675 kg
Afmetingen (LxBxH): 414 x 177 x 157 cm
Wielbasis: 253 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 145 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Meeneempakket (zonder meerprijs): Het meeneempakket is gratis op al onze occasions.
Dit afleverpakket bevat: APK minimaal 3 maanden, Technische controle inclusief verlichting., Tennaamstellen kenteken, Vloeistoffen controleren en aanvullen, Vrijwaren inruilauto
- Pakket 1 (€ 295): Uw nieuwe occasion netjes afgeleverd. met 3 maanden of 10.000km garantie op het motorblok en de versnellingsbak.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden garantie op motor en bak, APK minimaal 6 maanden, Auto wassen en stofzuigen, Kleine onderhoudsbeurt, Tennaamstellen kenteken, Vrijwaren inruilauto, €20,- Brandstof
- Pakket 2 (€ 595): Compleet verzorgd afleveren van uw nieuwe voertuig. 3 maanden of 10.000km volledige garantie.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden volledige garantie, Complete poetsbeurt, Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, Grote onderhoudsbeurt, Nieuwe APK keuring, Tennaamstellen kenteken + vrijwaren inruilauto, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Nissan bedient u ze vanaf het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. In deze Nissan kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Nissan Juke is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Indien u interesse heeft in deze Nissan, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Inruil is altijd mogelijk!
Tussen kerst en nieuw zijn wij geopend op afspraak! bel voor meer info of een afspraak met 0628291834
Voor meer informatie of een proefritje kunt u contact opnemen met Autobedrijf Wesley Swinkels op telefoonnummer 0495-494161 of 06-28291834 ( tot 22.00u )