MarktPlaza

Ford C-Max - 1.6 SCTi Titanium 182pk, Panorama, Navi, Trekhaak

631x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.900 kg
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 217 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 154 g/km
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Meeneempakket (zonder meerprijs): Het meeneempakket is gratis op al onze occasions.
Dit afleverpakket bevat: APK minimaal 3 maanden, Technische controle inclusief verlichting., Tennaamstellen kenteken, Vloeistoffen controleren en aanvullen, Vrijwaren inruilauto
- Pakket 1 (€ 295): Uw nieuwe occasion netjes afgeleverd. met 3 maanden of 10.000km garantie op het motorblok en de versnellingsbak.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden garantie op motor en bak, APK minimaal 6 maanden, Auto wassen en stofzuigen, Kleine onderhoudsbeurt, Tennaamstellen kenteken, Vrijwaren inruilauto, €20,- Brandstof
- Pakket 2 (€ 595): Compleet verzorgd afleveren van uw nieuwe voertuig. 3 maanden of 10.000km volledige garantie.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden volledige garantie, Complete poetsbeurt, Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, Grote onderhoudsbeurt, Nieuwe APK keuring, Tennaamstellen kenteken + vrijwaren inruilauto, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Trekhaak uitklapbaar
- Versnellingspook
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
Deze Ford C-Max biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder turbomotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Ford C-Max is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Om deze Ford echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.