MarktPlaza

Ford Kuga - 1.6 Titanium Plus Navi, panorama, trekhaak, stoelverwarming

590x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.100 kg
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 154 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Meeneempakket (zonder meerprijs): Het meeneempakket is gratis op al onze occasions.
Dit afleverpakket bevat: APK minimaal 3 maanden, Technische controle inclusief verlichting., Tennaamstellen kenteken, Vloeistoffen controleren en aanvullen, Vrijwaren inruilauto
- Pakket 1 (€ 295): Uw nieuwe occasion netjes afgeleverd. met 3 maanden of 10.000km garantie op het motorblok en de versnellingsbak.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden garantie op motor en bak, APK minimaal 6 maanden, Auto wassen en stofzuigen, Kleine onderhoudsbeurt, Tennaamstellen kenteken, Vrijwaren inruilauto, €20,- Brandstof
- Pakket 2 (€ 595): Compleet verzorgd afleveren van uw nieuwe voertuig. 3 maanden of 10.000km volledige garantie.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden volledige garantie, Complete poetsbeurt, Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, Grote onderhoudsbeurt, Nieuwe APK keuring, Tennaamstellen kenteken + vrijwaren inruilauto, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Electronic Brake Distribution
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
- Winterwielen
Let op, auto staat vanaf 3 januari gepoetst en gekeurd in de showroom!
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun achter.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Ford Kuga heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?