MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.6 EcoBoost Titanium 150pk Xenon

625x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 212 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Meeneempakket (zonder meerprijs): Het meeneempakket is gratis op al onze occasions.
Dit afleverpakket bevat: APK minimaal 3 maanden, Technische controle inclusief verlichting., Tennaamstellen kenteken, Vloeistoffen controleren en aanvullen, Vrijwaren inruilauto
- Pakket 1 (€ 295): Uw nieuwe occasion netjes afgeleverd. met 3 maanden of 10.000km garantie op het motorblok en de versnellingsbak.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden garantie op motor en bak, APK minimaal 6 maanden, Auto wassen en stofzuigen, Kleine onderhoudsbeurt, Tennaamstellen kenteken, Vrijwaren inruilauto, €20,- Brandstof
- Pakket 2 (€ 595): Compleet verzorgd afleveren van uw nieuwe voertuig. 3 maanden of 10.000km volledige garantie.
Dit afleverpakket bevat: 3 maanden volledige garantie, Complete poetsbeurt, Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden, Grote onderhoudsbeurt, Nieuwe APK keuring, Tennaamstellen kenteken + vrijwaren inruilauto, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
Bij het ontwerpen van de Ford Focus Wagon stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Ford uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Ford Focus Wagon heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Ford in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Inruil is altijd mogelijk!
Voor meer informatie of een proefritje kunt u contact opnemen met Autobedrijf Wesley Swinkels op telefoonnummer 0495-494161 of 06-28291834 ( tot 22.00u )