MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - PHEV EXCECUTIVE EDITION ALL IN PRIJS RIJKLAAR

580x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R18
GVW: 2.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 168 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
CO2 uitstoot: 44 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
Leaseprijs: € 16.800 p/m (informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Standkachel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Wis-/was installatie voor koplampen
Deze auto is origineel NL geleverd en afkomstig van de eerste eigenaar. Compleet dealer onderhouden en 100% ongeval vrij. In super nette staat en wordt geleverd met een zomer- en winterset.
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend. Tevens kunnen wij u, op verzoek, een film verzenden van het complete in- en exterieur van de auto.
Inruil is van harte welkom. Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Bij het ontwerpen van de Mitsubishi Outlander stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Mitsubishi behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt het premium audiosysteem met dab-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met de standkachel stelt u vooraf in wanneer de auto opgewarmd voor u klaar moet staan. U hoeft nooit meer te krabben en de koude start behoort tot het verleden. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Achter het stuur van deze Mitsubishi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Mitsubishi ook voorzien van lederen versnellingspook en lederen stuur.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi Outlander samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar! Twijfelt u nog? Bekijk onze site onder het kopje 'klanten over ons' en zie de meningen van anderen die u voorgingen.
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE BV