MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 PHEV Executive Edition *EXCL. 21% TAX/BTW*|1e eigenaar | Leder | LED | Ve

564x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 215/70 R16
GVW: 2.340 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 180 x 170 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/alcantara
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,8 l/100km (1 op 55,6)
CO2 uitstoot: 42 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
Leaseprijs: € 19.900 p/m (informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrij assistent
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- Kunstlederen bekleding
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Side-skirts
- Standkachel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
PRICE 19.900,- IS EXCLUDING TAX/VAT/BTW 21% FOR BUSINESS.
Deze rijk uitgeruste Mitsubishi Outlander is origineel NL geleverd, compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De auto is afkomstig van de eerste eigenaar, heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren? Dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit.
Met een auto als deze Mitsubishi Outlander komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het premium audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Middenin de winter stapt u in een behaaglijk warme auto dankzij de standkachel. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Mitsubishi is standaard voorzien van: lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
De Mitsubishi Outlander is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Met vriendelijke groet,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV