MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 INTRO EDITION AUTOMAAT NAVI/ECC/LMV/PRIVACY GLASS

394x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2010 - jul 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 199 Nm
GVW: 2.070 kg
Afmetingen (LxBxH): 467 x 180 x 172 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 182 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Buitensp.inklapbaar
- Extra getint glas
- Lichtmetalen velgen 16"
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.
Wij rekenen geen afleveringskosten! i.v.m. een wetswijziging moeten auto's rijklaar geadverteerd worden. Let er op als u een auto gaat kopen!
Met een SUV als deze hebt u een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. Het is een Mitsubishi Outlander die 190052 kilometer heeft gelopen, hij is van het bouwjaar 2010. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tot de uitrusting van deze Mitsubishi behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Deze Mitsubishi is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In deze Mitsubishi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Mitsubishi is met lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mitsubishi, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Garage B. Pietersma is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water.Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.