MarktPlaza

Mini Mini One - 1.4 Anniversary Panoramadak|Navigatie|Mistlampen

496x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R15
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 168 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 13,2 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 295): Standaardpakket: - Tenaamstelling van de auto- Vrijwaring van eventuele inruilauto- Remcontrole- Geldige APK minimaal 6 maanden- Brandstof € 25,=- Controle van verlichting- Controle van motor-oliepeil, zo nodig bijvullen- Controle van koelvloeistof, zo nodig bijvullen- Controle van bandenspanning, zo nodig bijvullen- Interieur wordt grondig gereinigd- Exterieur zal nagenoeg zijn oorspronkelijk staat terug krijgen d.m.v. complete poetsbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse I
- Armsteun voor
- Audioinstallatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Navigatie-systeem uitneembaar
- Open dak
- Opendak
- Schuif/open dak
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Voorstoelen verwarmd
Zijn design heeft de auto in ieder geval mee. Vanaf het moment dat BMW het model herlanceerde, was het een hit. De Duitsers zijn gelukkig zo verstandig geweest de compleet nieuwe versie in 2006 optisch amper te herzien. De techniek ging vooruit, het retrodesign bleef. Een leek zal onmogelijk kunnen zeggen of het een 'oude' of een nieuwe Mini betreft. En niet alleen aan de buitenkant. De stationsklokken, de tuimelschakelaars en de opvallende ventilatieroosters: deze cockpit verwar je met geen enkel ander merk.
Zowel de vering als de demping is vrij hard, om hem zo de befaamde Mini-scherpheid te bezorgen. Gelukkig zijn de snelwegen in Nederland in principe van goede kwaliteit, zodat de Mini in zulke gevallen een prima reispartner is. Dat wil zeggen: als je een constante snelheid kunt aanhouden.
De Mini heeft wel de beschikking over een uitstekende versnellingsbak, met een eigen karakter. Ook hier zit de Mini weer op een hoog niveau met strakke bewegingen en een korte koppelingsslag. Achterin is het beter uit te houden dan je zou verwachten. Vooral op het gebied van hoofdruimte verrast de Mini.
VOORDEEL
+Prima versnellingsbak
+Uitstekende rijeigenschappen
+Hoge restwaarde
Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs, wij hanteren op alle voertuigen een standaard-afleverpakket van €295,=, deze prijs is gebaseerd op een meeneemprijs.
Ook is er de mogelijkheid optioneel 6 maanden Autotrust GARANTIE voor voertuigen tot 12 jaar oud of 200.000 km, valt het voertuig van uw keuze buiten deze voorwaarden dan gaat de aflevering in overleg.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
U bent van harte welkom deze auto te komen bekijken!
Gezien onze hoge omloopsnelheid is het raadzaam ons te bellen of stuur een WhatsApp (06-38169595) voordat u vertrekt om te informeren naar de beschikbaarheid, dit om onnodige teleurstelling te voorkomen.