MarktPlaza

Mini Mini Countryman - 1.6 Cooper S ALL4 Chili AUTOMAAT|NAVI | XENON| dealer odnerhouden Rijklaarpri

580x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 195/55 R16
GVW: 1.915 kg
Afmetingen (LxBxH): 396 x 168 x 143 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 180 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- lichtmetalen velgen 18""
- Metallic lak
- Navigatie-systeem full map
- Navigatie full map
- Navigatiesysteem in kleur
- parkeercensoren achter
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportstuur
- Stuurwiel multifunctioneel
- voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
LET OP: Deze auto staat bij de poetser, bel voor beschikbaarheid.
VAN ORIGINE UIT NEDERLAND EN COMPLEET DEALER ONDERHOUDEN. 100% ONGEVAL VRIJ EN VRIJ VAN KRASSEN EN/OF DEUKEN EN VRIJ VAN NARE GEURTJES VAN BV. EEN HOND OF ROOKLUCHT. INDIEN U DE AUTO EXTERN WILT LATEN CONTROLEREN TIJDENS EEN PROEFRIT DAN IS DIT GEEN ENKEL PROBLEEM.
De geadverteerde prijs is 'rijklaar', dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend. Tevens kunnen wij u, op verzoek, een film verzenden van het complete in- en exterieur van de auto.
Inruil is van harte welkom. Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Laat u niets wijsmaken, deze MINI Countryman biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun achter horen tot de voorzieningen op deze auto.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De MINI is standaard voorzien van: sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Countryman samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar! Twijfelt u nog? Bekijk onze site onder het kopje 'klanten over ons' en zie de meningen van anderen die u voorgingen.
Met vriendelijke groet,
TEAM RVM AUTOMOTIVE BV