MarktPlaza

Mini Mini Cooper - 1.5 COOPER CHILI

512x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve MINI Cooper Dit is een dealeronderhouden auto die 75600 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2015. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
Zoals u mag verwachten van deze MINI Cooper is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Onze auto's worden afleveren met gratis poetsbeurt, 6 maanden BOVAGgarantie, geldige APK en beurt volgens onderhoudsschema (indien nodig). Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. Auto's met gegarandeerde bouwjaren en kilometerstanden. Uiteraard is inruil mogelijk. Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.