MarktPlaza

Abarth 500 - 1.4 T-Jet Abarth Elaborabile 1.4 T-Jet 595 Abarth Elaborabile

564x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Fiat 500 Abarth is duidelijk geïnspireerd door het model uit de jaren 60: Grote luchthappers, sideskirts en spoilers, sportieve wielen en vooral méér pk's, speciale ophanging en extra race-uitrusting. Hij ontpopt zich als een duiveltje uit een doosje.
De 500 Abarth heeft een vermogen van 140 pk en haalt hier mee een topsnelheid van boven de 200 km/u. Dit kleine race-monster spurt in 8,1 sec tot 100 km/u.
Deze uitvoering, de Elaborabile werd als 1 van de laatste geleverd bij een Belgische dealer. Deze Abarth 500 "Elaborabile" richt zich op een jong publiek dat droomt van een verbluffend sportieve wagen met een sterke persoonlijkheid. Deze zo goed als nieuwe Abarth 500 Elaborabile nochtans rijkelijk uitgerust, met enkele elementen die bij de concurrenten gewoonlijk slechts als optie worden geleverd.
De nieuwe reeksen van Abarth 500 Elaborabile beschikken over de 1.4 T-Jetmotor van 135 pk. Gekoppeld aan de gerobotiseerde MTA-versnellingsbak klimt zijn vermogen op tot 140 pk. In beide gevallen is dit kleine supervitale blok geschikt voor alle verkeerssituaties: soepel en gemakkelijk in gebruik in een stedelijke omgeving, om dan weer onstuimig los te gaan op de grote verkeersassen, of ja zelfs op het circuit, als zijn eigenaar daar zin in heeft. Hiervoor kan hij rekenen op een verlaagde ophanging, (vooraan) geventileerde remschijven en aluminium 17-duimsvelgen voor het typische dynamisme dat we kennen van de authentieke Abarth.
Voor optimaal comfort is deze Abarth 500 Elaborabile voorzien van airconditioning, een stuur met geïntegreerde bedieningstoetsen (radio en audio), het Blue&Me-systeem(Bluetooth + USB-poort), een lederen snelheidspook, sportzetels vooraan in stof met contrasterend stikselwerk en geheugenpositie. Voor het rijcomfort in de stad beschikt Abarth 500 Elaborabile over parkeersensoren achteraan en een 50/50 neerklapbare achterbank.
Als fervent aanhanger van maximale veiligheid aan boord, heeft Abarth de 500 Elaborabile uitgerust met alle actieve en passieve veiligheidsuitrustingen: ABS-remsysteem met EBD, ESP-stabiliteitscontrole (met ASR, MSR, HBA en Hill Holder), airbags vooraan en opzij en windowbags, evenals kniebescherming voor de bestuurder.
De versies Abarth 500 Elaborabile beschikken over een volledig gamma opties en esthetische en technische reparatiekits waarmee elke Abarth 500 volledig op maat kan worden gemaakt.
Naast dit alles bezit deze auto opties die het rijden comfortabeler maken zoals: de gear shift indicator, torque transfer control, sport functie,…
Hieronder zullen wij de opties van deze Abarth benoemen, mocht u na het lezen van de advertentie nog vragen hebben, dan kan u ons altijd bellen en proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inruil en financiering/lease is altijd mogelijk. Mocht u wat willen inruilen, komt u dan langs met uw in te ruilen auto, dit om een zo eerlijk mogelijke prijs te maken voor uw auto.
Door onze ruime openingstijden (maandag t/m zondag van 9.00 tot 22.00) is er altijd wel een moment om 1 van onze auto's te bekijken. Maar belt u wel voordat u komt, dit om te voorkomen dat wij misschien net even onderweg zijn en u voor een dichte deur staat.