MarktPlaza

Mercedes-Benz SLK-klasse - 200 K Aut. AMG Airscarf Org. Nederlands

620x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2008 - mei 2010
Modelcode: R171
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.705 kg
Afmetingen (LxBxH): 411 x 179 x 130 cm
Wielbasis: 243 cm
Acceleratie (0-100): 7,9 s
Topsnelheid: 232 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 196 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Boekjes aanwezig
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Speakers
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
Origineel Nederlands geleverde auto, Onderhoudshistorie aanwezig, Airscarf, AMG-Pakket, Prestige plus uitvoering met zeer veel fabriek opties.
Dit is geen autorijden meer, dit is feest. Doe het dak open en geniet van elke kilometer in deze Mercedes-Benz SLK-klasse. Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Mercedes-Benz SLK-klasse straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening.
Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
In de Mercedes-Benz SLK-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Ook zondags telefonisch bereikbaar.Via mail graag reageren met vermelding van uw telefoonnummer. Voor meer foto's kunt u terecht op onze website, Nationale Auto Pas Kilometer Garantie, Uw inruil auto inruilen is bespreekbaar, Wanneer gewenst brengen wij voor uw financiering graag een offerte uit, Voor eventuele garantie kunt u vragen naar de mogelijkheden, Wij hanteren internet meeneemprijzen, Kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/lindemanautos
Tevens verzorgen wij ook de export voor uw auto:
- Afmelding trailer/groene kaart 14 dagen etc.
- Export kenzeichen+ Grune karte 14dg moglich
- We make export plates with insurance 14 days complete
- Nous fournissons des documents d'exportation + carte verte
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lindeman Auto's te Nuenen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.