MarktPlaza

Mercedes-Benz B-klasse - 180 Ambition Automaat Navi Xenon RIJKLAARPRIJS incl. 6mnd garantie

552x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 1.950 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Wis-/was installatie voor koplampen
LET OP! Deze auto staat momenteel bij de poetser. Wilt u de auto komen bezichtigen? Gelieve van te voren contact opnemen ivm beschikbaarheid van de auto.
Deze Mercedes Benz B klasse is origineel NL geleverd, compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig.
De auto heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan is dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit.
De Mercedes-Benz B-klasse combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. U vindt in deze auto ook airconditioning. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz B-klasse samen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV