MarktPlaza

Mercedes-Benz A-klasse - A 180 Sport

156x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse MercedesBenz AKlasse. Het is een auto uit 2015, er staat 69237 kilometer op de teller. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Parkeersensoren helpen u tijdens het in en uitparkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren met startonderbreker, boordcomputer, isofixaansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Wij rekenen GEEN afleveringskosten Voor meer info of occasions zie onze website WWW.DEHAAR.NL of bel 0548513193. Bovaglid FOCWA gecertificeerd GlasGarage Rijssen voor al uw auto autoruit herstel. Opties kunnen afwijken van beschrijving hierboven, er kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.
Technische info
Motor 1,6 l 90 kW Katalysator
Carrosserie: 5deurs
Design en uitrustingslijn Style
Transmissie 6 versnellingen (Overbrenging lang)
Kleur
(A1) 650 CALCITE WHITE STANDARD FINISH
(I1) 451 FABRIC BLACK ANTHRACITE