MarktPlaza

Massage pinda bindweefsel massage bal

37x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De massage pinda is een eenvoudige manier om de spieren, pezen en bindweefsel zelfstandig te masseren. De pinda wordt op de te masseren plek tussen lichaam en vloer of muur gerold en helpt daarbij om de doorbloeding te verbeteren en verklevingen in de spieren los te maken waardoor ook spierpijn kan verminderen. 
De pinda bestaat uit twee ronde ballen die in het midden met een verdikking aan elkaar vast zitten.

De pinda is leverbaar in drie maten:
  • Small 6cm diameter en 12cm lang
  • Medium 8cm diameter en 16cm lang
  • Large 12cm diameter en 24cm lang

Afhankelijk van de spiergroep en regio waar de pinda gebruikt wordt kan een kleinere of grotere variant van pas komen. 

De bal is gemaakt van een lichtgewicht EPP plastic dat lijkt op piepschuim maar vele malen sterker is waardoor dit geschikt is om een stevige massage mee uit te voeren. 

-----
Welkom bij Sports and Outdoors, wij zijn een jong nieuw bedrijf gespecialiseerd in sport en vakantie artikelen. Wij hebben de keuze gemaakt om enkel producten te verkopen die wij zelf ook gebruiken. Door te focussen op een klein assortiment kunnen we groot inkopen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te waarborgen. Aangezien we alles ook zelf gebruiken weten we zeker dat wat we verkopen een goede kwaliteit heeft en bij vragen kunnen we ook vanuit onze eigen ervaring tips en adviezen geven. 

Alles wat wij verkopen is uit voorraad leverbaar en kan dus ook snel verzonden worden, meestal binnen 1 werkdag! Verzenden doen wij met DHL en PostNL en bij bestellingen vanaf 100€ is dit ook gratis!