MarktPlaza

LMC Musica 390 D

57x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: LMC
Model: Musica 390 D
Bouwjaar: 2011
Lengte: 6.03 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Leeg gewicht: 1056 kg
Maximum gewicht: 1500 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: 08-WH-FSAfzuigkap, Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, ...
Kenteken: 08-WH-FS
Afzuigkap, Antenne-voorbereiding, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik heki, Disselafdekking, Eindkeuken, Frans bed, Gascomfoor, Hoek-opstelling, Hordeur, Indirecte verlichting, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, Luifel, Matras traagschuim, Omvormer, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Treinzit, Verzwaarde steunen
In deze degelijk gebouwde caravan van het merk LMC, kunt u slapen met 3 personen. De caravan is van het bouwjaar 2011. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 444 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. LMC heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze caravan onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. In de keuken treft u een koelkast aan.
De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.
Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Door de praktische Fiamma zakluifel is de luifel binnen een paar minuten opgezet. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.
Wilt u meer informatie over deze LMC Musica 390 D? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 200x140