MarktPlaza

Kip Hyline 47 TDB

1314x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Kip
Model: Hyline 47 TDB
Bouwjaar: 2006
Lengte: 6.69 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1295 kg
Maximum gewicht: 1600 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Vloerverwarming: aanwezig
Kenteken: WV-DF-07
## Aanvullende opties en accessoires
- Achter-opstelling
- Apothekerskast&...
Kenteken: WV-DF-07
## Aanvullende opties en accessoires
- Achter-opstelling
- Apothekerskast
- Buitenlamp
- Caravanmover
- Cassettetoilet
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Elektronisch stabiliteitssysteem
- Frans bed
- Lattenbodem
- Leeslampjes
- Matras pocketveren
- Middenkeuken
- Omvormer
- Reservewiel-beugel
- Toilet/Wasruimte
Deze praktisch ingedeelde Kip Hyline 47 TDB is van 2006. U heeft met deze caravan alle mogelijkheden om te genieten van uw kampeervakantie. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Deze caravan heeft een laadvermogen van 305 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.
De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De keuken van deze caravan van Kip is luxe uitgevoerd, u treft er zelfs een afzuigkap voor een goede afvoer van de kook- en bakluchtjes. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.
Het grote dakluik, in combinatie met de airco, zorgt voor een prettig binnenklimaat tijdens warme dagen. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.
In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.
Past deze Kip Hyline 47 TDB helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Betreft een Bemiddelingsverkoop, Geen garantie en geen mogelijkheid voor inruil.
Stahoogte: 196 cm
Afmetingen bed 1: 200x140