MarktPlaza

Kip Grand Traveller 47 TDB

50x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Kip
Model: Grand Traveller 47 TDB
Bouwjaar: 2004
Lengte: 6.66 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1130 kg
Maximum gewicht: 1500 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Ringverwarming: aanwezig
Vloerverwarming: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: WL-DN-94Antenne-voorbereiding, Apothekerskast, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, ...
Kenteken: WL-DN-94
Antenne-voorbereiding, Apothekerskast, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik groot, Disselafdekking, Fietsenrek, Frans bed, Gascomfoor, Hoek-opstelling, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, Lichtmetalen velgen, Luifel, Matras pocketveren, Middenkeuken, Omvormer, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Rondzit, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming
U heeft de beschikking over 4 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde Kip Grand Traveller 47 TDB van bouwjaar 2004. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 370 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De praktische apothekerskast biedt een zee aan ruimte voor uw voorraad. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.
Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.
Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.
Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.
Wilt u meer informatie over deze Kip Grand Traveller 47 TDB? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Optioneel: afleverpakket € 395,-
- Bovag onderhoudsbeurt
- Schoonmaken van in- en exterieur
- Technische uitleg
- Banden maximaal 5 jaar oud
Stahoogte: 195 cm
Afmetingen bed 1: 200x140