MarktPlaza

Kia Sportage - 2.0 X-clusive AUTOMAAT | Leder | Navi | Keyless Entry | RIJKLAARPRIJS incl. 6mnd BOVA

108x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 235/55 R18
GVW: 1.980 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 186 x 164 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 182 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,7 l/100km (1 op 9,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 190 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank verwarmd
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold-functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voorstoelen
- Wis-/was installatie voor koplampen
Deze Kia Sportage is origineel NL geleverd, compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De auto heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Er is nooit in gerookt en er zijn geen huisdieren mee vervoerd, vrij van nare geurtjes dus. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren? Dit is geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz:
GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd BOVAG garantie. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard.
Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet.
Alle technologie in de Kia Sportage is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Kia wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. In het donker zorgt de Xenon verlichting voor een goed zicht op de weg. Verder is de Kia uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En deze auto heeft ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Kia Sportage is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV