MarktPlaza

Kerst stropdas, blauw, met sneeuwpop - 295

11x bekeken
18 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 3

Omschrijving

 Kerst stropdas, blauw, met sneeuwpop
 Een stijlvolle stropdas in de kleur blauw, met sneeuwpoppen
 
 Deze blauwe Kerst stropdas met sneeuwpoppen, of gewoon das is gefabriceerd van een goede kwaliteit polyester, en valt altijd prima.
 
 De afmetingen zijn ongeveer 146 cm lang, en 7 cm breed.
 
 Aan de achterzijde is er zoals dat gewoonlijk bij een stropdas geldt, een lusje waar u de kleine kant van de stropdas in kunt steken. Eventueel kunt u ook gebruik maken van een dasspeld.
 
 Meer over een stropdas:
 Een Kerst stropdas (soms ook wel een das of plastron genoemd) is een langgerekt stuk stof, wat gemaakt kan zijn van polyester of zijde, hoewel je ook al jute en katoenen dassen ziet, dat om de hals kan worden geknoopt. Stropdassen worden veelal traditioneel door mannen boven een overhemd (soms ook "hemd" genoemd) gedragen. De kraag van het overhemd bedekt normaal gesproken het deel van de das dat om de hals is geknoopt. Het niet dragen of het dragen van een bepaalde das kunnen beide uitdrukking zijn van een functie, maatschappelijke positie of levensovertuiging. Een stropdas wordt bij vele gelegenheden gedragen, ook zakelijk, maar vooral bij huwelijk, Kerst en Oud en Nieuw.
 
 
 Meerdere soorten:
 De stropdas kan in verschillende kleuren en materialen, en dessins bestaan. En, je hebt ook voorgestrikte stropdassen, hoewel wij deze niet verkopen.
 
 Levering omvat:
 
 1 x Polyester Kerst stropdas
 Kleur: blauw, met sneeuwpop
 
 
 Opmerking: Doordat computerschermen allemaal anders zijn ingesteld, kan het zijn dat de kleur op uw scherm, er iets anders uit ziet dan in werkelijkheid. Wordt verzonden zonder retailbox.
 
 VD-295